Enjoy £50 off when you spend £1,000 or more on art! Enter code "AAF20th" in your basket. Click here for more information more info

Fair tickets

Buy tickets Ticket options
America
 
dutch
English
Dutch
Amsterdam
31 Oct - 3 Nov
31 October - 3 November 2019

Amsterdam

De 14e editie van de Affordable Art Fair Amsterdam opent haar deuren van 31 oktober t/m 3 november in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Met hedendaagse en betaalbare kunst tot maximaal € 7500, van internationale en nationale galerieën, is er kunst voor iedereen.

€10 - €35

VOEG EVENT TOE AAN KALENDAR 2019-10-31 11.00 2019-11-03 18.00 Affordable Art Fair Amsterdam Edition De Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam

Of je nu voor het eerst kunst koopt of al een doorgewinterde verzamelaar bent, de Affordable Art Fair Amsterdam is dé plek om verliefd te worden op hedendaagse en betaalbare kunst. Geniet van meer dan duizenden schilderijen, prints, sculpturen en foto’s, een Art Talk of één van onze speciale projecten. En kom langs bij onze Art Bar en het restaurant, de perfecte plek om weer even op te laden.

Bezoek voorbereiden


Openingstijden

Woensdag 30 oktober 2019
Private View
18.00 - 22.00
Donderdag 31 oktober 2019
11.00 - 18.00
Vrijdag 1 november 2019
Vrijdag Date Night
11.00 - 22.00
18.00 - 22.00
Zaterdag 2 november 2019
Family Preview
11.00 - 19.00
10.00 - 11.00
Zondag 3 november 2019 11.00 - 18.00

PLATTEGROND (KOMT BINNENKORT)

Route

LOCATIE

De Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam
The Netherlands

PONTJE

Van Amsterdam Centraal station

Het IJveer pontje brengt je naar het IJ-plein vanaf de achterzijde van het Centraal station. Vanaf het Ijplein is het een klein stukje wandelen of fietsen naar de Kromhouthal. Fiets/loop langs de Meeuwenlaan tot aan Dirk van de Broek. Steek de parkeerterreing van de Dirk schuin over naar de Moterkade - volg de Motorkade richting FoodMarkt. De Kromthoual is links van de FoodMarkt. Of je kunt onze gratis shuttleservice gebruiken.

Van Azartplein

Het Oostveer pontje brengt je naar de Zamenhofstraat vanaf Azartplein. Vanaf de Zamenhofstraat is het een klein stukje wandelen of fietsen naar de Kromhouthal. Volg de Johan van Haaseltweg en neem de 1e weg links. Dit is de Gedempt Hamerkanaal. De Kromhouthal is links net voor de FoodMarkt.

Of pak onze gratis shuttle service!

METRO

de NoordZuid lijn zal in dienst zijn tijdens de beurs. Pak deze nieuwe metro naar halte Noorderpark. De trap omhoog naar de Johan van Hasseltweg, rechtsaf langs de Meeuwenlaan en links bij PNDNRD. De 1e straat rechts is de Gedempt Hamerkanaal.

Ook zal onze shuttle bij de halte van de metro stoppen.

BUS

Bus 32, 33 or 38 (vanaf stop Hamerstraat – 4 min lopen)

Neem bus, 32, 33 of 38 vanaf Centraal Station. Stap uit bij de Hamerstraat en steek de Meeuwenlaan over. Loop richting de rotonde. Sla rechtsaf bij Pand Noord – dit is de Hamerstraat. Volg deze straat tot aan het tankstation – sla rechtsaf, je bent nu op de Gedempt Hamerkanaal. De Kromhouthal bevindt zich aan de linkerkant.

AUTO

Vanaf Amsterdam centrum via de IJ tunnel

Neem de 1e afrit na het IjTunnel en ga links bij de stoplichten. Bij de rotonde ga rechtdoor naar de Johannes van Hasseltweg. Neem de 1e rechts - dit is de Gedempt Hamerkanaal. De locatie is aan de linkerkant naast de FoodMarkt. Let op! Per 1 juli 2018 is het betaald parkeren in de buurt.

Vanaf de A10

Neem de afrit S116 Centrum/Noord Nieuwendam. Volg de instructies voor Centrum/Noord 100 - 400 en vervolgens de afrit S118/Noord 300 - 349. Sla linksaf bij de stoplichten. Neem bij de rotonde de tweede afslag (rechtdoor). Je bevindt je op de Johan van Hasseltweg. Neem de eerste rechts, dit is de Gedempt Hamerkanaal. Volg de weg, de locatie ligt aan de linkerkant, net voor de bocht.

Let op! Per 1 juli 2018 is het betaald parkeren in de buurt. Er zijn parkeerlocaties vlakbij de locatie met een mooi dagtarief.

KAARTJES

Entree €15
Senioren en students* €12
Vrijdag Date Night €25
Family Preview €10
Art talk €5
Entree kinderen onder de 16 jaar Gratis

*Alleen te koop onsite.

2019 ART PREVIEW

PROGRAMMA

Bekijk wat er allemaal te doen is op de beurs

We hebben veel leuke dingen op de planning staan dit jaar! Lees verder voor meer informatie over het programma van dit jaar.

2019 PROGRAMMA

FAIR GUIDE (KOMT BINNENKORT)

ONTMOET JOSEPH KLIBANSKY

Lees: Ontmoet Joseph Klibansky

Dit jaar zijn we trots om een speciale installatie van wereldberoemd kunstenaar, Joseph Klibansky te presenteren. We hebben met Joseph gesproken om te horen wat hij allemaal nog meer op de planning heeft staan voor de beurs.

DIRECTOR'S TOP 10 ARTIST PICKS

Lees: Director's Top 10 Artist Picks

Ontdek welke kunstwerken de Fair Director het meeste naar uitkijkt dit jaar.

DE PERFECTE DATE

Lees: Waarom kunst en een date goed samengaan

De liefde hangt in de lucht op vrijdagavond bij de Affordable Art Fair. Ontdek waarom het bezoeken van een kunstbeurs de perfecte date is.

ONTMOET
LOES
VAN DELFT

Lees: Ontmoet de Kunstenaar, Loes van Delft

Wij zijn zeer verheugd om onze Ambassadeur Kunstenaar, Loes van Delft te introduceren. Zij zal onze entree tot leven brengen met haar mooie pop art doeken.

NEEM JE KINDEREN MEE

Lees: Neem je kinderen mee naar de beurs

Lees meer over onze 'Family Preview' en waarom de Affordable Art Fair ook een geweldig evenement is voor kinderen!

TOP 5 VROUWELIJKE KUNSTE-
NAARS

Lees: Top 5 Vrouwelijke Kunstenaars

Bekijk onze favoriete vrouwelijke kunstenaars die dit jaar op de beurs exposeren.

ONTMOET YVONNE MICHIELS

Lees: Ontmoet de kunstenares, Yvonne Michiels

Fotograaf en digitaal kunstenaar Yvonne Michiels vertelt het verhaal achter haar prachtige portretten, welke ook zijn te bewonderen in de Affordable Art Fair Amsterdam campagne.

TOP 5 URBAN KUNST-
ENAARS

Lees: Top 5 'Urban' Kunstenaars

Ter ere van onze nieuwe Art Talk, 'How to Buy Street Art', hebben we 5 'Urban Artists' uitgekozen waar we enorm naar uitkijken tijdens de Affordable Art Fair Amsterdam.

ONTMOET JAD EL KHOURY

Lees: Ontmoet de Kunstenaar, Jad El Khoury

Wij zijn heel blij dat Jad El Khoury niet alleen een solo-show op de beurs presenteert, maar ook een permanente muurschildering op de buitenkant van de Kromhouthal maakt. Lees meer over de man achter de 'potato nose'!


FAQs

Toegankelijkheid

De Affordable Art Fair Amsterdam is geheel toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Is er een inpakservice?

Ja zeker! Je kunt je kunstwerk gratis laten inpakken bij de inpakbalie. Zodat je daarna je kunstwerk veilig mee naar huis kan nemen.

Is er een garderobe aanwezig?

Ja, je kan je jas en tas in de garderobe achterlaten.

Kan ik mijn net aangeschafte kunstwerk ook thuis laten leveren?

Ja, onze shipping partner is iedere dag aanwezig bij de inpakbalie. Je kan samen een leveringsmoment afspreken. Ook bieden veel lokale galerieën zelf deze mogelijkheid bij aankoop van een kunstwerk.

Is er een café/restaurant op de beurs?

Er zijn diverse eetgelegenheden p de beurs met verschillende soorten hartige en zoete hapjes van onze catering partner. Let op! Je kunt alleen pinnen.

Zijn er faciliteiten voor kinderen?

Op zaterdag en zondag kunnen de kleintjes zich creatief uitleven in onze gratis Kids Space. Tevens hebben alle kunstfans t/m 16 jaar gratis entree.

2019 GALERIES

Alles

Deelnemende galeries

Klik hier voor een overzicht van onze Affordable Art Fair Amsterdam 2019-deelnemers.

INTERESSE
IN DEELNAME?

VRAGEN

Deelname?

Deelname? Klik hier om meer te lezen over de Affordable Art Fair


@affordableartfairnl

Volg ons ook op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
@affordableartfairnl


PARTNERS

Wij danken al onze geweldige partners voor hun steun. Wil je meer over een van onze partners weten? Klik op het logo.

See more

Contact

[email protected]

+31 (0) 20 622 7728

Pers & PR contacten

[email protected]

+31 (0) 20 622 7728


Koop vandaag nog je tickets voor Affordable Art Fair Amsterdam!

KOOP TICKETS

Your Shopping Bag

(0) items in your bag

You have no items in your shopping cart.

1 item added to bag