WE NOW OFFER FREE WORLDWIDE RETURNS! Click here for more information more info

Fair tickets

Buy tickets Ticket options
America
 
Affordable Art Fair
Amsterdam - 12 September 2019

Waarom kunst en een date goed samengaan

We hebben het al eerder gezegd maar verliefd worden op een kunstwerk werkt eigenlijk hetzelfde als verliefd worden op een persoon. Wanneer je binnenkomt op een drukke kunstbeurs kun je direct in de ban raken van een bepaald kunstwerk. Met dit in je achterhoofd is het dus geen verrassing dat een kunstbeurs de perfecte plek is voor een date. Het is de ideale manier om iemand te ontmoeten of om samen met je geliefde je culturele smaak te verdiepen.

Affordable Art Fair Amsterdam 2018Dit jaar organiseren wij in samenwerking met Lexa, onze beroemde Date Night op vrijdagavond 1 november in de Kromhouthal. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom kunst en een date goed samengaan:

Waarom een kunstbeurs de perfecte plek is voor een date

 

1. Haal jezelf uit je comfortzone

Wij houden ook heel erg van een filmavond met diner maar soms is het leuk om een keer iets anders te doen, iets wat je niet alleen met elkaar verbindt maar ook zorgt voor het prikkelen van al je zintuigen. Kom meer te weten over elkaar terwijl je meer dan duizenden kunstwerken bewondert.

 

2. Het is goed voor je!

Zoals Picasso ooit zei: “Door kunst wordt het stof van ons dagelijks leven van onze ziel gewist”. Tegen de tijd dat het vrijdag is, heeft iedereen behoefte aan nieuwe impulsen. Het genieten van de schoonheid van kunst is een goede manier om je gedachten weer helemaal te resetten met een kop koffie of met een heerlijk glas bubbels in je hand.

 

Affordable Art Fair Amsterdam 2018

 

3. We zeggen het niet graag, maar het is natuurlijk ook praktisch

Vaak blijft het vinden van een kunstwerk voor boven de bank, in de keuken of in de slaapkamer op de ‘to do’ lijst staan, net zoals een gezellig avondje uit. Bij de Affordable Art Fair Amsterdam sla je twee vliegen in één klap. Een avondje uit waarbij je leuke singles kan ontmoeten en als kers op de taart een nieuw kunstwerk.

 

4. Het is leuk (en onthullend!)

Affordable Art Fair Amsterdam 2018Het bezoeken van een kunstbeurs lijkt een beetje op een speurtocht. Je volgt de plattegrond en komt overal verschillende ‘schatten’ tegen. Wat nog leuker is, is om te ontdekken of jij en je partner dezelfde culturele smaak hebben. Misschien houd jij meer van portretten terwijl je date van een stilleven houdt; maar wellicht heb je wel een gedeelde liefde voor zeegezichten of zwart-wit fotografie. Een wandeling door één van onze kunstbeurzen is een geweldige manier om gedeelde culturele interesses te ontdekken.

 

5. Maak er een avondje uit van!

Kom in de stemming tijdens je date avond en loop gezellig langs kunstenaar Joseph Klibansky om hem persoonlijk te ontmoeten op stand A21 of je kunt de geweldige muurschildering van Jad El Khoury bekijken die op de muur van de Kromhouthal is gemaakt. Of je nou je eerste date hebt, pas aan het chatten bent op Lexa of al een tijdje een relatie hebt, er is altijd wat nieuws en interessants te doen op de beurs. En als je voeten moe beginnen te worden kun je van gedachten wisselen met je date onder het genot van een hapje en een drankje (inclusief bij Date Night ticket).

 

6. Ontvang bonuspunten

Ten slotte als je date helemaal weg is van een bepaald kunstwerk, dan scoor je natuurlijk bonuspunten als je dat perfecte werk voor je date koopt. Dit is niet alleen een goede investering maar elke keer als je naar dit kunstwerk kijkt denk je terug aan een geslaagde date avond. Heel graag gedaan!

 

Affordable Art Fair Amsterdam 2018

 

Om een kaartje te kopen voor de Date Night bij de Affordable Art Fair Amsterdam op vrijdagavond 1 november, volg je deze link. Als je geen date hebt, geen probleem! Onze vrienden van Lexa bieden jou de mogelijkheid om leuke andere singles te ontmoeten tijdens deze Date Night. Hierbij zullen zij verschillende singles verwelkomen, zodat jullie gezamenlijk deze Date Night met elkaar kunnen doorbrengen. Voor tickets via Lexa, klik dan op deze link. En of je nu alleen komt of met een date, wij spelen graag voor Cupido tussen jou en je nieuwe kunstwerk.

 

 

 

Alle foto’s:
Dates op de Affordable Art Fair Amsterdam.

 

Your Shopping Bag

(0) items in your bag

You have no items in your shopping cart.

1 item added to bag